Wij (Bert Noorderijk, 43 jaar van beroep marechaussee en Wendy d'Hooghe, 39 jaar van beroep Z-verpleegkunige) zijn per augustus 2015 aan de Duynenberg 4 in Ermelo gestart met gezinshuis Wadi.

De naam 'Wadi' hebben we symbolisch gekozen. Een wadi is een droog gevallen rivier in de woestijn. Reizigers in de woestijn gebruiken deze rivierbedding als weg. Zo reizen we samen, totdat ieder weer zijn eigen weg kan gaan.

Wij zijn nu twee en een half jaar logeeradres voor een 12 jarige jongen die in een gezinshuis in Ede woont. Op die manier hebben wij een gezinshuis leren kennen. Vanaf augustus 2015 woont er een jongen van 11 jaar bij ons. We hebben bewust gekozen voor een plaatsing van iemand met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en autisme. Dat is de doelgroep die ons het meest aanspreekt en waar we in de afgelopen (bijna) 20 jaar veel ervaring en kennis mee opgedaan hebben. Wij kiezen ervoor om aan twee kinderen een huiselijke woonplek te bieden. Op dit moment hebben we nog ruimte vrij.
Onze kijk op het leven is samen te vatten in: zo gewoon mogelijk en bijzonder waar nodig. Wij halen ons enthousiasme uit het gewone dagelijkse leven, wat voor sommige mensen niet zo heel gewoon is. Een paar maanden terug hebben we een kennismakingsgesprek gehad met mensen van de Stichting Vrienden Gezinshuizen Ermelo. We hadden gehoord van het bestaan daarvan en zijn blij dat we hen mochten ontvangen en hen konden vertellen over wie wij zijn en waar onze interesse naar uitgaat.

Hartelijke groet,
Bert en Wendy