Wij zijn Pascal & Natasja en wij wonen in Ermelo. In januari 2011 begonnen wij met de logeeropvang (weekenden en vakanties) van een van de kinderen uit een ander gezinshuis van ‘s Heeren Loo, hier genoten wij zo van dat we uiteindelijk besloten hebben om er fulltime voor te gaan en in juni 2012 zijn wij gestart met ons eigen gezinshuis van ‘s Heeren Loo. Ons gezinshuis staat midden in een gezellige woonwijk vlak naast een grote speeltuin waar elke dag veel kinderen spelen.

Gezinshuis “Tamar” biedt een vervangende gezinssituatie aan voor 2 kinderen met een (licht) verstandelijke beperking en daarmee optimale kansen tot persoonlijkheidsontwikkeling, mogelijkheden voor hechting, sociale aanpassing en maatschappelijke integratie. Als gezinshuisouders streven wij ernaar de kinderen een veilige plek te bieden, hen op te voeden en te begeleiden. We beschouwen elk kind als individu en bieden persoonlijke zorg en aandacht, continuïteit, structuur en voorbeeldgedrag om zo het kind te helpen om zijn / haar mogelijkheden te ontwikkelen.

Dankzij de stichting hebben we in de afgelopen jaren een zwemabonnement, een fiets en een Mammoet skelter voor de kinderen kunnen aanschaffen. Ook hebben we een stevige picknicktafel voor in de tuin gekregen waar we met de warme dagen elke dag van genieten!