Al jarenlang koesterden we de droom om een gezinshuis te starten. We hadden het verlangen om de warmte, liefde en geborgenheid die wij in ons eigen gezin met onze drie dochters ervoeren, te delen met kinderen die het minder goed hadden getroffen.

Met volledig goedvinden van onze drie meiden hebben wij in augustus 2010 onze eerste twee plaatsingen gekregen in onze rijtjeswoning in Ermelo-zuid. Nadat 's Heerenloo villa Kakelbont heeft verbouwd zijn wij in april 2011 officieel daar van start gegaan als gezinshuis villa Kakelbont. In december 2015 zijn we met het gezinshuis vanaf het terrein van 's Heerenloo verhuisd naar onze eigen woning in een gezellige buurt in Ermelo west. Vanaf dat moment heten we gezinshuis Pippi. Pippi als een knipoog naar Kakelbont en vooral ook als metafoor. Pippi is een krachtig figuur die zich ondanks alle nare dingen die ze heeft meegemaakt toch staande weet te houden en zich tegen de stroom in ontwikkeld. Dat is wat we de kinderen ook gunnen. In de film zegt Pippi: " ik heb het nog nooit geprobeerd dus ik denk dat ik het wel kan"

Hier hebben de kinderen volop de mogelijkheden om te integreren en dat doen ze dan ook. Ze hebben in de buurt vriendjes en vriendinnetjes.
Er wonen bij ons 3 kinderen. Wij bieden hen een veilige, voorspelbare en liefdevolle omgeving waarin zij tot rust kunnen komen en zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen.