Samen klimmen naar een betere toekomst


Op 15 februari 2008 was het zover. Het eerste gezinshuis van Ermelo was een feit. Nog dezelfde avond kwam het eerste kind. Twee dagen later de tweede en daarna even een momentje van bezinning en vooral wennen aan elkaar. In mei kwamen de beide andere kinderen wonen en daarmee was het gezin compleet.

Samen zijn we begonnen aan de reis, een reis naar een onbekende toekomst. Wat ligt er aan de horizon, welke uitdagingen gaan we aan?
In de afgelopen jaren hebben we lief en leed gedeeld. Mooie tijden, pret, lol, gezelligheid gekend. Maar ook moeilijke tijden maak je mee, afscheid en verdriet. Terugkijkend waren de afgelopen mooie, warme en bijzondere jaren. Wij tekenen bij voor onbepaalde tijd.
Om me heen kijkend, zie ik tevreden, gelukkige kinderen met een glimlach op hun gezicht. Dan weet je waar je de komende jaren mee bezig wil zijn………………………….

Op dit moment bestaat het Gezinshuis uit de gezinsouders Gerard en Albertha en hun 2 kinderen, daarnaast zijn 5 kinderen met een speciale vraag geplaatst in hun gezinshuis.