Najaar 2017: Diverse investeringen voor de gezinshuizen: Dit jaar heeft SVGE zich ingezet voor meerdere gezinshuizen. Er is navraag gedaan waar de gezinshuizen behoefte aan hadden. Zo heeft gezinshuis Wadi een tuinhuis in ontvangst mogen nemen. Een heerlijk speelhonk voor de kinderen. Gezinshuis Deining heeft goede voetbaldoeltjes gekregen zodat ze nu heerlijk kunnen voetballen en hockeyen. Gezinshuis Iris heeft een mountainbike, fiets en doeltjes gekregen. En bij gezinshuis Pippi waren tablets van harte welkom.

7 februari 2017: SVGE overhandigt auto aan gezinshuis Pippi: Gezinshuis Pippi van Arjan en Annemieke Wildeman mocht dinsdag 7 februari een bijna nieuwe Ford Galaxy in ontvangst nemen. Terwijl de bestuursleden van SVGE, voorzitter Steven van Loo en secretaris Arie van Buuren, Arjan en Annemieke met hun twee meiden van 16 en 21 en de gezinshuis-kinderen Martijn (9), Davida (10) en Tonio (11), genoten van koffie, fris en taart, werd het zwarte gevaarte voor de deur gereden. Eenmaal binnen overhandigde Peter Hopman van Broekhuis Harderwijk met een brede lach de sleutels aan Arjan en Annemieke.

Het stel kan de auto met 7 zitplaatsen maar wat goed gebruiken met hun grote gezin.

Voor de Ford Galaxy deed de SVGE een beroep op sponsors, waaronder Broekhuis Harderwijk en L.P. Petersen, het bedrijf in Ermelo in nieuwe & gebruikte stellingen, en fondsen. Van Loo: "Graag wil ik dan ook de sponsors en gulle gevers hiervoor hartelijk dank zeggen. Zonder hun hulp zou de aankoop van deze auto niet mogelijk zijn geweest." Tot slot wenste hij de familie Wildeman heel veel rijplezier. Annemieke zei de SVGE erg dankbaar te zijn. "We hadden niet durven hopen dat we een auto zouden krijgen."

Wij willen de sponsoren hartelijk dank zeggen. Zonder hun bijdrage was dit niet gelukt!
- Stichting Weeshuis der Doopsgezinden
- Pasman Stichting
- Stichting SFO
- Dirk Jan & Kitty Reek-Versteegh Stichting
- Dr. C.J. Vaillant Fonds
- Broekhuis Harderwijk
- L.P. Petersen Ermelo

ANBI-status

De Stichting Vrienden Gezinshuizen Ermelo is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

2015: Opening van 4 nieuwe gezinshuizen in Ermelo
Er worden dit jaar, naast de vier al bestaande gezinshuizen, 4 nieuwe gezinshuizen geopend. Goed nieuws voor kinderen die een geschikte en veilige woonplek nodig hebben!

Wij zijn op zoek naar nieuwe sponsoren! Doet u mee?
Klimmen naar een betere toekomst is onze leus! In 2015 zullen naast de 4 bestaande gezinshuizen nog 4 gezinshuizen worden geopend. Er zijn wensen voor deze gezinshuizen die niet vanuit andere regelingen of fondsen bekostigd kunnen worden. Nieuwe sponsoren zijn daarom harte welkom!
U kunt uw jaarlijkse of maandelijkse bijdrage storten op NL04 RABO 0149 5892 12. Het bedrag is aan u, wij zijn blij met elke bijdrage. Elke euro wordt direct ten gunste van de kinderen besteed.

SVGE overhandigt prachtige nieuwe bus aan het gezinshuis van Gerard en Albertha
Op donderdagavond 25 juni 2015 werd een mooie 9-persoons-Ford voorgereden door Broekhuis. De officiële overhandiging werd gedaan door het Bestuur van de SVGE, Steven van Loo en Jolande Combee-Paulus, aan het gezinshuis.
Wat een feest, want nu kan het hele gezin in één auto op pad. "Ideaal" lacht Gerard, die als gezinsouder en adviseur voor de SVGE zelf veel inzet heeft getoond, samen met het bestuur van de SVGE om deze bus gesponsord te krijgen.

Wij willen de sponsoren hartelijk dank zeggen, zonder hun bijdrage was dit niet gelukt!
- Fonds Nuts Ohra
- St. Weeshuis der Doopsgezinden
- Pasman Stichting
- Dr. C.J. Vaillant Fonds
- Broekhuis Ford Harderwijk
- Schildersbedrijf van Buuren Ermelo
- Wuestman Harderwijk
- ADS Schoonmaakgroep
- Brivec
- 's Heerenloo regio Ermelo